Για να παραπέμψετε στο παρόν τεκμήριο παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα παρακάτω αναγνωριστικά:
http://hdl.handle.net/11642/340
Τίτλος: | Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων:πλήρης οδηγός |
Δημιουργός: | Καφετζόπουλος, Νίκος |
Χρονολογία: | 2020 |
Γλώσσα: | Ελληνικά |
Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο |
Θέμα: | Δίαιτα, Φαγητό και Διατροφή Diet, Food, and Nutrition |
Εναλλακτικός δικτυακός τόπος: | https://nutribase.gr/food_safety/?utm_source=Nutribase+newletter&utm_campaign=28eb7a8894-EMAIL_CAMPAIGN_newyearresolution_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_59a0e2cb20-28eb7a8894-557329125 |
Άδεια Χρήσης: | Αναφορά |
Διάθεση ψηφιακού τεκμηρίου: | Πλήρης |
Εμφανίζεται στις Ομάδες Τεκμηρίων: | Επιστήμες Υγείας Πληροφορίες για Ασθενείς |
Ψηφιακά Αρχεία
Αρχείο | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|
Kafetzopoulos10.pdf | 384.33 kB | Adobe PDF | Δείτε/Ανοίξτε |