Για να παραπέμψετε στο παρόν τεκμήριο παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα παρακάτω αναγνωριστικά:
http://hdl.handle.net/11642/340| Τίτλος: | Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων:πλήρης οδηγός |
| Δημιουργός: | Καφετζόπουλος, Νίκος |
| Χρονολογία: | 2020 |
| Γλώσσα: | Ελληνικά |
| Εξειδίκευση τύπου : | Άρθρο |
| Θέμα: | Δίαιτα, Φαγητό και Διατροφή Diet, Food, and Nutrition |
| Εναλλακτικός δικτυακός τόπος: | https://nutribase.gr/food_safety/?utm_source=Nutribase+newletter&utm_campaign=28eb7a8894-EMAIL_CAMPAIGN_newyearresolution_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_59a0e2cb20-28eb7a8894-557329125 |
| Άδεια Χρήσης: | Αναφορά ![]() |
| Διάθεση ψηφιακού τεκμηρίου: | Πλήρης |
| Εμφανίζεται στις Ομάδες Τεκμηρίων: | Πληροφορίες για Ασθενείς Επιστήμες Υγείας |
Ψηφιακά Αρχεία
| Αρχείο | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|
| Kafetzopoulos10.pdf | 384.33 kB | Adobe PDF | Δείτε/Ανοίξτε |


