Για να παραπέμψετε στο παρόν τεκμήριο παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα παρακάτω αναγνωριστικά: http://hdl.handle.net/11642/340
Τίτλος: Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων:πλήρης οδηγός
Δημιουργός: Καφετζόπουλος, Νίκος
Χρονολογία: 2020
Γλώσσα: Ελληνικά
Εξειδίκευση τύπου : Άρθρο
Θέμα: Δίαιτα, Φαγητό και Διατροφή
Diet, Food, and Nutrition
Εναλλακτικός δικτυακός τόπος: https://nutribase.gr/food_safety/?utm_source=Nutribase+newletter&utm_campaign=28eb7a8894-EMAIL_CAMPAIGN_newyearresolution_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_59a0e2cb20-28eb7a8894-557329125
Άδεια Χρήσης: Αναφορά
Διάθεση ψηφιακού τεκμηρίου: Πλήρης
Εμφανίζεται στις Ομάδες Τεκμηρίων:Πληροφορίες για Ασθενείς
Επιστήμες Υγείας

Ψηφιακά Αρχεία
Αρχείο ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Kafetzopoulos10.pdf384.33 kBAdobe PDFΔείτε/Ανοίξτε

Εξαγωγή σε: